Neprehliadnite

Nebezpečný Pieters, tentoraz zasiahol priateľku

 

Pieters_02

Príbuzní ambiciózneho golfistu Thomasa Pietersa sa musia mať na pozore. Potom, čo otca belgického hráča zasiahol počas Ryder Cupu 2016 Američan Brooks Koepka, tentoraz trafil samotný Pieters bielym projektilom svoju priateľku.

Pieters_01

K nepríjemnej situácii došlo v Riviera Country Clube počas turnaja Genesis Open. Pietersa, ktorý na prvých dvoch turnajoch US PGA Tour v tejto sezóne skončil v elitnej pätnástke, na Genesis Open sprevádzala priateľka Eva. Pri jednom odpale sa Pieters oprel do svojho driveru a napálil loptičku, Žiaľ do miest mimo fervej a priamo tam, kde stále jeho slečna, ktorú zasiahol priamo do stehna.

Pieters_03

Akonáhle zistil, čo presne sa stalo, hneď sa ponáhľal s ospravedlnením a bozkom. „Nevedel som, že som niekoho trafil. Dosť ma vyľakalo, keď som zistil, že je to práve ona. Nezáleží, koho trafíte, vždy je to dosť nepríjemné, budem jej musieť zaobstarať nejaký pekný darček,“ komentoval Pieters nečakanú situáciu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv