Neprehliadnite

Michelle Wieová zmenila štýl patovania

 

Americká golfistka Michelle Wieová vstúpila do aktuálnej sezóny na LPGA Tour s novým štýlom patovania. Až doteraz na seba na túre pútala pozornosť tým, že bola pri patovaní naklonená nad loptičkou takmer do pravého uhla. Táto pozícia, ktorá získala prezývku „stôl“, pôsobila skutočne veľmi netradične.

Wie_01

Patovanie je pre Wieovú veľmi neistá záležitosť, ktorá ju trápi po celú dobu jej profesionálnej kariéry. Nedávno na turnaji na Bahamských ostrovoch trafila 34 grínov v regulácii z 36 v priebehu dvoch kôl, ale na to, aby loptička skončila v jamke, potrebovala až 63 patov. Výsledkom boli len tri birdie a neúspešný kat.

Wie_02

Teraz už je ale všetko inak. Wieovú totiž pred turnajom ISPS Handa Women´s Australian Open údajne videli na cvičnom gríne v normálnom patovacom postoji. „Po troch rokoch som sa konečne vrátila k normálnemu postoju. Spolu s trénerom na tom dosť pracujeme. Už to nebolo ono, necítila som to. Teraz skúšam nový štyl, a zatiaľ si myslím, že to ide dobre,“ uviedla 27-ročná golfistka.

Wie_04

A spolu s novým postojom zmenila Wieová aj spôsob držania palice. Palicu drží v ľavej ruke a v pravom palci. Zvyšok prstov má na palici položených. „Pozerala som, ako drží palicu Phil Mickelson alebo Sergio García. Je neuveriteľné, že môžete premieňať paty, a pritom máte pocit, že vlastne nič nerobíte Toto držanie sa mi zdá najpohodlnejšie, ale uvidíme, ako to pôjde,“ dodáva zámorská hráčka.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv