Neprehliadnite

McIlroy si zahral s Trumpom a už myslí na Mexiko

 

Návrat Roryho McIlroya k súťažnému golfu je už na spadnutie. Severný Ír absentoval na turnajoch od 15. januára, keď mu lekári diagnostikovali únavovú zlomeninu rebra. Teraz si už stihol zahrať golf s čerstvým americkým prezidentom Donaldom Trumpom a v médiách avizuje, že sa vráti začiatkom marca v Mexiku.

Rory_23

McIlroy nehral od turnaja South Africa Open, kde podľahol v play-off Graeme Stromovi. Následujúci deň už dostal od lekárov stopku. Zranenie bolo údajne spôsobené nadmerným tréningovým zaťažením počas zimnej prestávky, keď rodák z ostrovného Holywood skúšal sériu nových palíc. Naplno sa ale prejavilo až v Juhoafrickej republike.

Rory_24

Tam sa aktuálnej svetovej trojke darilo. Dokonca McIlroy siahal po titule. Ale zároveň musel zápasiť s bolesťami chrbta, ktoré sa mu pokúšal tím fyzioterapeutov narýchlo odstrániť masážami pred a po každom kole. Nepomohlo to však. Roryho chrbát neprestal bolieť, a hoci do poslednej chvíle bojoval o titul, následujúci deň uháňal na magnetickú rezonanciu. Tá odhalila spomínané zranenie.

Rory_32_Trump

A tak musel McIlroy nedobrovoľne odpočívať. Vynechal obľúbený turnaj v Dubaji a ďalšie podujatia na US PGA Tour. Dátum návratu ohlásil na turnaj WGC – Mexico Championship a podľa aktuálnych správ jeho manažéra by 2. marca mal nastúpiť k prvému kolu. Aj preto Rory zrejme ladí formu, kde len môže. Nenechal si dokonca ujsť ani nedeľnú partičku s prezidentom Trumpom. Na jednom z Trumpových ihrísk na Floride hral Rory síce z predných odpalísk, ale švihal tak, ako je jeho zvykom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv