Neprehliadnite

DJ bude dvojnásobným otcom

 

DJ_09

Americký golfista Dustin Johnson prežíva šťastné obdobie vo svojej športovej kariére aj v osobnom živote. Snúbenica čerstvej svetovej jednotky Paulina Gretzká totiž na sociálnej sieti zverejnila fotografiu z ultrazvuku s oznámením, že čakajú ďalšieho potomka.

DJ_20

Dustin a Paulina, dcéra hokejovej legendy Wayna Gretzkého, sú zasnúbení od augusta roku 2013. Ich prvé dieťa, syn Tatum Gretzky Johnson sa narodil 19. januára 2015.A vyzerá to, že spokojený rodinný život Dustinovi svedčí. Od narodenia syna vyhral štyri turnaje na US PGA Tour, vrátane svojho prvého majoru na US Open.

DJ_13

Momentálne drží Johnson pozíciu svetového lídra, pričom tento štatút získal ako jubilejný 20 hráč od US Masters 1968, keď bol svetový rebríček spustený. DJ na čele pelotónu vystriedal Austrálčana Jasona Daya, ktorý tam bol 47 týždňov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv