Neprehliadnite

Aj Palmerove víťazné topánky idú do aukcie

 

Palmer

Len krátko po septembrovej smrti legendárneho golfistu Arnolda Palmera vydražili jeho trofej z US Masters v zámorí za čiastku 444.000 amerických dolárov (428.406 eur). Najnovšie si však golfoví zberatelia môžu robiť zálusk na ďalšiu špecialitu, pretože aukčná sieň Heritage Auctions dala do dražby topánky, v ktorých „The King“ vyhral svoj prvý major titul na US Masers 1958.

Arnold_06


Na Palmerových čiernobielych kožených topánkach značky FootJoy nechýba ani podpis ich slávneho bývalého majiteľa. Aukčná ponuka začala na cene 4800 dolárov (4548 eur) , ale koniec dražby je až 26. februára, takže aukční odborníci očakávajú, že cena sa v posledných hodinách pred uzávierkou vyšplhá až nad 15.000 dolárov (14.211 eur).

Arnold_05

Palmer venoval spomínané golfové topánky svojmu osobnému pilotovi zo 60. rokov, ktorý sa o neho na cestách za turnajmi aj v osobnom živote staral. Ten ich dal svojmu synovi, ktorý sa nedávno rozhodol dať ich do dražby. A tak sa to vlastne všetko začalo.

Arnold_06

V rámci aukcie športových vecí je do dražby zaradený aj portrét Arnolda Palmera z roku 1974 od slávneho amerického umelca LeRoye Neimana. Vyvolávacia čiastka bola stanovená na 25.000 dolárov, očakáva sa však, že konečná suma sa bude pohybovať okolo 100.000 dolárov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv