Neprehliadnite

Klenot vo svojej triede

 

Vo kategórii motorových jácht s celkovou dĺžkou do tridsať metrov predstavuje absolútny vrchol luxusu. Loď s názvom Zahraa postavili v talianskej lodenici Admiral Tecnomar, pričom dizajn nového výtvoru mala na starosť spoločnosť Tecnomar Centro Stile.

Text Jakub Jesenski foto archív

Zahraa je najmenší zástupca z portfólia tejto spoločnosti a hneď na prvý pohľad zaujme netradičným vzhľadom.

Exteriér lode

Vonkajšok jachty je pripomienkou minulosti spoločnosti, ale zároveň naberá jemný nádych budúcnosti a naznačuje, kam sa chce firma v najbližších rokoch uberať. „Priniesli sme mnoho nových elementov, ktoré sú aktuálne vo výrobe. Z pohľadu dizajnu je Zahraa veľkým pokrokom v porovnaní so svojím predchodcom Tecnomar Nadar 30s, ale zachováva si aj klasické tvary.

Zahraa_02

Pôsobí štíhlo a zdá sa omnoho dlhšia než tridsať metrov,“ povedal Giulio Pennacchio, generálny riaditeľ spoločnosti. Vonkajšie línie sú skutočne podmanivé a inovatívne. Trup je v bronzovej farbe s červenou líniou vedúcou pozdĺž celej lode. Znížený trup a priestorné okná umožňujúce maximálny prienik svetla do kajút a na mostík sú veľkým pozitívom plavidla.

Interiér lode

Štýl a rozloženie interiéru sú absolútne odlišné,“ vysvetľuje Pennacchio. „Nemôžete porovnávať jachtu Zahraa s ostatnými tridsaťmetrovými jachtami, pretože interiér a kvalita materiálov sú príznačné pre modely dlhé štyridsať a štyridsaťpäť metrov.“ Zahraa spĺňa požiadavky vkusu svojho majiteľa tým, že kombinuje komfort, priestrannosť a vysokokvalitné materiály.

Zahraa__04

Výsledkom je unikátna priestorová optimalizácia, pôvabné línie, sofistikovaný interiér a presvetlený priestor. Hlavná paluba je útulná a poskytuje komfort v atraktívne upravenom bare, ktorý je vyrobený z mramoru. K dispozícii sú aj dve moderné kožené pohovky, pričom na hlavnej palube sa ešte nachádzajú kuchynka a kapitánsky mostík.

Zahraa_03

Osem hostí

Tento luxusný model jachty dokáže pohodlne ubytovať osem ľudí vo VIP kajute, dvoch kajutách pre hostí a v majiteľovej kajute v spodnej časti lode. „Klient chcel elegantnú jachtu, ktorá je síce moderná, ale nechýbajú v nej klasické elementy,“ povedal Pennacchio. „Požiadal o pekný a veľký priestor vnútri a dostatok komfortu predovšetkým v obývacom priestore.“

Zahraa_05

Symbióza priestoru

Veľkým priestorom vnútri lode však neutrpela ani paluba. Tá poskytuje dostatok priestoru na relaxáciu a posedenie v kruhu priateľov. Ležadlá a jacuzzi sú samozrejmosťou. Plusom je aj pevný stôl z tíkového dreva, pri ktorom sa pohodlne pohostí až desať ľudí.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv