Neprehliadnite

Vespa zaradila do výrobných plánov elektroskúter Elettrica

 

Svetoznámy výrobca skútrov a mopedov Vespa predstavil nedávno na Milánskom motosalóne koncept zaujímavej novinky. Tým konceptom je prvý elektroskúter Vespa Elettrica, ktorý by sa mal začať vyrábať „naostro“ v druhej polovici roku 2017.

Elettrica_01

Elektrická Vespa dostala príznačný názov – Vespa Elettrica. Zatiaľ, čo Vespa na benzínový pohon má celé telo z ocele, elektrický variant má lesklé telo z lešteného kovu s elektrizujúcou kombináciou modrých a strieborných komponentov.

Elettrica_03

Vespa, ktorá patrí pod skupinu Piaggio, sľubuje, že tiež elektrická Vespa si udrží všetky prvky, ktoré pomohli skútrom Vespa k celosvetovej sláve. Momentálne spolupracuje s partnermi po celom svete na vývoji elektromotoru a celého pohonu.

Elettrica_02

Predaj elektroskútrov sa zatiaľ v Európe ani USA príliš dobre nerozbehol. Problémom je vysoká cena strojov, ktoré potom nemôžu konkurovať bežným benzínovým skútrom s nízkou obstarávacoui cenou i slušnými prevádzkovými nákladmi. Podľa neoficiálnych zdrojov by sa cena skútra Vespa Elettrica mala pohybovať okolo 9 000 eur

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv