Neprehliadnite

V Hrubej Borši klubová aktivita neutícha

 

Zima je už za dverami a chladné počasie s nízkymi teplotami majú za následok obmedzenia v prevádzke areálu Green Resort Hrubá Borša. Dobrou správou pre členov golfového klubu a golfových nadšencov však je, že rezort neďaleko Senca je stále otvorený, pričom pre záujemcov je pripravená hra zimných grínoch.

Hruba_Borša_00

Príďte a využite možnosť neobmedzenej hry „All you can play“ na majstrovskom osemnásťjamkovom ihrisku za bezkonkurenčnú cenu 20 eur počas týždňa a 25 eur počas víkendu. Deväťjamkové verejné ihrisko je už uzatvorené, rovnako ako tréningové plochy (patovací grín a čiping area).

HB_02

Tréning na cvičnej lúke je možný iba z podložiek, pričom premiestňovanie na golfových autíčkach je možné len po cestičkách. Klubová reštaurácia funguje tiež v obmedzenej prevádzke, k dispozícii sú len tekuté nápoje. Areál Green Resort je otvorený celý týždeň od pondelka do nedele v čase 8.00 – 16.00 hod.

GK_Borša_30

Vedenie klubu prosí všetkých hráčov, ktorí v priebehu týchto dní prídu hrať do areálu Green Resort, aby pred návštevou kontaktovali recepciu (0902 602 737) a informovali sa o počasí a situácii na ihrisku. V prípade výskytu námrazy sa totiž ihrisko otvorí, až keď to dovolia poveternostné podmienky.

HB_05

Golfový klub v Hrubej Borši pripravil pre svojich členov aj zimnú spoluprácu s Golf Aréna – golf indoor. Golfisti si tak budú môcť pri nepriaznivých podmienkach vonku zatrénovať v partnerskom golfovom indoore Golf Aréna, ktorý sa nachádza na Domkárskej ulici č. 6 v Bratislave – Ružinov.

Hruba_Borša_01

Otváracie hodiny sú od 15.00 – 21.00 hod. počas pracovných dní a od 10.00 – 21.00 hod. počas víkendov. Golf Aréna je prvý elektronický halový driving range na Slovensku, vybavený profesionálnymi elektronickými meračmi vzdialenosti TrackTee. Členovia GKBO môžu odteraz až do začiatku apríla využiť 10% zľavu na jednorázové vstupy, permanentky alebo sezónne členstvá.

HB_01

Hľadáte vhodný darček pre svojich golfových priateľov na Vianoce alebo inú príležitosť? Kúpte im 2 x Green Fee na 18-jamkové majstrovské ihrisko /PAR 72/ v Green Resorte Hrubá Borša na rok 2017 a k tomu dostanete ešte skvelý darček v podobe „Štart karty“. Týmto prezentom môžete obdarovať svojho známeho, ktorý ešte golf nevyskúšal. Môžete tak stráviť príjemné chvíle a zažiť radosť z hry v prekrásnom prostredí.

-jj-, golfborsa.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv