Neprehliadnite

Penati Golf Resort má už partnerský klub aj v Bavorsku

 

GME_04
Predstavitelia Penati Golf Resortu Šajdíkové Humence prijali v tejto sezóne do svojej rodiny nový partnerský klub. Stal sa ním svetoznámy Golfclub München Eichenried s 27 jamkovým ihriskom, ktoré od roku 1989 každý rok hosťuje turnaj profesionálov BMW International Open zo série European Tour.

GME_03

Ihrisko pravidelne hrávajú hviezdy ako Nemec Martin Kaymer, Severný Ír Rory McIlroy, Angličan Lee Westwood, Nemec Bernhard Langer, Američan John Daly, Juhoafričan Retief Goosen či Ír Pádraig Harrington. Naši členovia majú možnosť vykročiť po stopách golfových profesionálov a zahrať si toto špičkové PGA Championship ihrisko zadarmo.

GME_01

Partnerský klub Golfclub München Eichenried poteší nielen milovníkov golfu, ale aj obdivovateľom prírody. Nachádza sa v Hornom Bavorsku bezprostredne pred bránami Mníchova, v nádhernom prostredí chránenej krajinnej oblasti, v tzv. „zelenom koridore“ medzi Ebesbergerským lesom a lužnými lesmi v povodí rieky Isar. Oblasť je domovom mnohých vzácnych druhov vtákov, zvierat a rastlín.

GME_05

S príchodom „Eichenriedu“ do rodiny partnerských rezortov Penati Golf Resortu sa počet Top európskych ihrísk zvýšil na poltucet. Golfoví nadšenci zo Záhoria už majú družbu s českým Albatross Golf Resort Vysoký Ůjezd pri Prahe, s rakúskym Golf & Country Club Dachstein, talianskym Royal Park i Roveri a s maďarským Zala Springs Golf Resort.

-jj-, penatigolfresort.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv