Neprehliadnite

Aj „Lefty“ Mickelson pomáha Greenbrieru s obnovou

 

Gree_02

Tohtoročný júl bol nezvyklý. Z programu US PGA Tour kvôli masívnym záplavám vypadol turnaj The Greenbrier Classic. Už vtedy rezortu v Západnej Virginii pomáhal napríklad Bubba Watson. Teraz sa pripojil ďalší golfista. S obnovou ihriska chce pomôcť aj Phil Mickelson.

Gree_05

Keď v lete ničila povodeň v Západní Virgínii všetko, čo jej prišlo do cesty, mnohí prišli o všetko. Tragédia nabrala veľké rozmery a jej obeťou sa stal tiež golfový rezort Greenbrier. Stalo sa tak dva týždne pred plánovaným zahájením pravidelného turnaja The Greenbrier Classic. Solidárny s poškodenými bol v tej dobe napríklad Bubba Watson, ktorý im venoval viac ako 222.000 eur.

Gree_06

Potom, čo voda opadla, však bolo jasné, že s obnovou poničených miest to nebude jednoduché. A to ani v prípade Greenbrieru. Podľa najnovších odhadov by jeho rekonštrukcia mala skončiť v novembri 2017 a znovu otvoriť sa má až na jar nasledujúceho roku.

Gree_07

Ale aj teraz na mieste nájdete známe meno, ktoré priložilo ruku k dielu. “Vždy som obdivoval dielo Setha Raynora. Mojim cieľom je zostať verný jeho konceptom. Tým, že obnovíme Greenbrier v celej jeho kráse, pomôžeme mestu a regiónu spamätať sa zo zničujúcich záplav,” vyhlásil s odkazom na pôvodného architekta Phil Mickelson.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv