Neprehliadnite

Olympijského víťaza v golfe prijala v Buckinghame kráľovská rodina

 

Rose_02

Po dlhých 120 rokoch sa v tejto sezóne vrátil golf na zoznam olympijských hier. V brazílskom Riu de Janeiro si vybojoval zlatý kov Angičan Justin Rose, ktorý si s odstupom dvoch mesiacov užil s tým spojenú ceremóniu v Buckhinghamskom paláci, kde sa sa stretol aj s členmi kráľovskej rodiny.

Rose_04

Rose sa stal olympijským víťazom 14. augusta, keď v Riu v napínavom finále zdolal švédskeho rivala Henrika Stensona. Toho porazil o dve rany. Teraz sa mu, spolu s ďalšími úspešnými britskými olympionikmi, dostalo privítania u kráľovskej rodiny.

Golf - Olympics: Day 6

„Úžasná recepcia,” rozplýval sa Rose na sociálnej sieti, kde publikoval fotografiu zo slávnostnej akcie. „Slová nemôžu opísať, ako cool bolo prísť do Buckinghamského paláca a po prvý raz v živote vidieť celú kráľovskú rodinu.“

Rose_06

Rose tak zaspomínal na zlato, ktoré v auguste získal nielen pre seba, ale aj pre svoju krajinu. Ďalšie tímové víťazstvo už ale nepridal. Na prelome augusta a septembra spolu s európskou družinou podľahol po dlhých ôsmich rokoch v Ryder Cupe výberu USA. Na ďalší úspech si tak bude musieť počkať.

Rose_07

Kvôli problémom s platničkou navyše ohlásil dlhú pauzu od golfu. Chýbať bude napríklad na Final series European Tour, teda na troch záverečných turnajoch sezóny v Turecku, Južnej Afrike a Dubaji.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv