Neprehliadnite

O pohár prezidenta Airport Golf Clubu, v sobotu v Šuranoch texas dvojíc

 

Airport Golf Club bol založený v roku 2008 a je aktuálne prvým golfovým klubom v Nitrianskom kraji. Členom aj návštevníkom ponúka výborné hracie podmienky – plnohodnotné 9-jamkové ihrisko, par 35 s dĺžkou 2500m, nový krytý a osvetlený driving range s dĺžkou 220 m, čiping area a patovací grín.

AGC_02

A práve na letisku v Šuranoch sa tretiu októbrovú sobotu uskutočnil turnaj O pohár prezidenta AGC. Hralo sa za žičlivého počasia, pričom len miestami trochu fúkalo. Ráno bol už tradične plný driving range, ale inak sa účastníci tešili z perfektných flajtov. Hralo sa trochu dlhšie, ale to vôbec nevadí, vyhodnotenia a tomboly sa dočkal každý, kto chcel.

AGC_04

V kategórii 37–54 vyhrala Ivana Mandaková (43stbl) pred Ivetou Bergendi (42) a „bronzovým“ Martinom Oremusom (38). Všetci traja si krásne zlepšovali HCP. V tejto kategórii ešte jedno zlepšenie Laci Veres (38stbl).

AGC_03

Ceny z vložených súťaží si odniesli – Ruženka Olvecká za triumf v disciplíne nearest to the pin na jamke č.7, Ivana Mandaková – the longest drive na jamke č.6, Karol Pipta – nearest to the pin na jamke č.3, Igor Foltín – longest drive na jamke č.4.

AGC_06

V hlavnej kategórii 0–36 krásne trofeje z ateliéru Gordany Turuk získali víťaz Marián Lacek, druhý Ivan Herz a tretí Peter Rýdzi. Putovný pohár prezidenta AGC získal Lacek. Z dielne sklární RONA venovali ceny do sobotňajšieho turnaja a tak tamojší kluboví nadšenci ocenili aj celoročnú prácu klubových členov.

AGC_08

Ako prvý si prevzal cenu René Bergendi – najmladší člen klubu, ktorý sa aktívne zúčastňuje turnajov, hrá krásne výsledky, a väčšinou ho nájdete na našom drivingu. Ďalšej to bol Igor Foltín – za najstabilnejšie výsledky počas celého roka a najväčšie zlepšenie hry za túto sezónu a tretím oceneným bol Hideg Dani.

AGC_09

V nedeľu 23. októbra organizuje AGC ešte turnaj Texas dvojíc na 9 jamiek. Keďže chceme, aby ste v našom klube skutočne zažili pestrú jeseň, pripravili sme pre vás zaujímavý turnaj, ktorý sa bude niesť v rodinnom duchu. Preto je aj primárne určený pre manželov, partnerov, rodinných príslušníkov… Skrátka pre všetkých, ktorí poňali golf ako rodinný šport.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv