Neprehliadnite

Kapitán Európy pre Ryder Cup 2018 bude známy do konca roka, tvrdí McGinley

 

RC_France RC_France_03

Meno nového kapitána európskeho družstva pre Ryder Cup 2018 bude známe najneskôr do konca aktuálneho kalendárneho roka. Aspoň to tvrdí írsky profesionálny golfista Paul McGinley, pričom konečné rozhodnutie by mal učiniť päťčlenný tím vrátane posledného kapitána Darrena Clarka.

McGinley_04

„Nového kapitána pravdepodobne vymenujeme ešte do Vianoc,“ potvrdil 49-ročný McGinley na nedávnom turnaji British Masters. Aj rodák z Dublinu, ktorý už doviedol európsky tím k triumfu v Ryder Cupe 2014, bude členom výberovej komisie, ktorá určí nového kormidelníka.

McGinley_02

„Päť ľudí bude vyberať nového nástupcu. Poslední traja kapitáni európskeho tímu – Darren Clarke, ja a José María Olázabal spoločne so šéfom European Tour Keithom Palleym a niekym z radov hráčov. Myslím, že by to mal byť Henrik Stenson (pozn. víťaz The Open 2016),“ tvrdí McGinley.

McGinley_03

Na tlačovej konferencii počas turnaja British Masters sa McGinley obzrel aj za neúspešným Ryder Cupom 2016 v Hazeltine, kde domáci hráči získali trofej po ôsmich rokoch. Ostrovný golfový odborník však očakáva , že Európa opäť vyhrá o dva roky v Paríži pri francúzskej premiére.

McGinley_07

„Sme sklamaní z tohtoročnej prehry, bolí to. Zápasy sú čím ďalej vyrovnanejšie. Tentokrát nám to nevyšlo, ale nabudúce zase na Američanov vyletíme,“ uviedol McGinley. Na nedávnom Ryder Cupe v Hazeltine vyhrali Američania v pomere 17:11.

McGinley_06

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv