Neprehliadnite

Halloweensky víkend a októbrová akcia na „fíčka“ vo Veľkej Lomnici

 

V termíne od 28. do 30. októbra sa v Black Stork Golf Resorte Veľká Lomnica uskutoční Halloweenska detská golfová škola a tábor 2016. V klube na podhorí Vysokých Tatier, kde majú k dispozícii tri kombinovateľné 9-jamkové ihriská, prebieha do konca októbra aj akcia 4 Noc + Fee za cenu 3.

Halloween_04

Doprajte svojim deťom tajomný Halloweensky víkend na golfe počas jesenných prázdnin. Deti sa budú zdokonalovať v golfe pod vedením skúseného golfového inštruktora. Okrem golfu ich čakajú aj strašidelné Halloweenske animácie, Halloweenska párty a na záver Halloweensky golfový turnaj.

Halloween_01

Helloweenska akcia je určená pre juniorov od 6 do 16 rokov, ale vítaní sú aj úplní začiatočníci bez golfovej výstroje, či pokročilí hráči. K dispozícii budú denne trojhodinové tréningy pod dohľadom profesionálneho trénera na ihrisku (resp. na golfom simulátore) a oddych vo wellness centre.

LGK

Samozrejmosťou takéhoto rezortu sú tréningové plochy, ale aj zázemie služieb klubového domu, ktorý sa nachádza v interiéri štvorhviezdičkového hotela International. Tamojší golfoví nadšenci ponúkajú do konca októbra akciu 4 Noc + Fee za cenu 3 (264 eur/osoba/ 4 noci).

LGK_01

Záujemcovia si tak môžu prísť oddýchnuť a hrať neobmedzene golf na majstrovskom ihrisku Black Stork. Súčasťou akcie je luxusné ubytovanie v komfortných dvojlôžkových izbách hotela International v strede golfového ihriska, bohaté raňajky formou bufetových stolov, neobmedzený vstup do wellness centra (pozn. vonkajší a vnútorný vyhrievaný bazén s vírivkou a protiprúdom, suchá, parná a infra sauna, tepidárium, jacuzzi, posilňovňa) a 4 dni neobmedzený green fee na 27-jamkovom ihrisku Black Stork.

-jj-, www.golftatry.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv