Neprehliadnite

Finálový eclectic, Halloweensky turnaj aj Golf USA pre negolfistov v Hrubej Borši

 

Nadšenci z Golfového klubu Borša neďaleko Senca aj v závere kalendárneho roka a sezóny pripravili pre svojich členov, ale aj iných hráčov, zaujímavé turnaje. Štvrtý októbrový víkend je v Green Resorte Hrubá Borša na programe Finálový eclectic spojený s otvoreným dňom Golf USA pre negolfistov, o deň neskôr je naplánovaný Helloweensky ívent.

Borša_Eclectic
Finálovým turnajom eclectic Borša HCP Day vyvrcholí celoročná doplnková súťaž eclectic v rámci klubových utorkových a piatkových HCP turnajov. Pripravené budú prípitok, halfway a obed po hre. Na konci organizátori odovzdajú hlavnú cenu od CK GabrielTOUR pre absolútnych víťazov v jednotlivých kategóriach, o ktorú mali kluboví členovia možnosť súťažiť počas celej sezóny.

Borša_01

Nemáte požadovaný počet turnajov potrebný pre celkovú výhru? Nevadí, príďte 22. októbra od 10.00 do 14.00 hod. stráviť príjemný sobotňajší deň na golf do Borši a svojou účasťou podporte kandidátov na výhru. Domáci nadšenci pripravili program aj pre nehráčov a nehráčky – zdarma začínajúci tréning pre začiatočníkov. Deň otvorených dverí pre negolfistov v spolupráci s GolfUSA, kde si za asistencie profesionálnych trénerov skúsite odpaľovanie na drivingu, patovanie a tí šikovnejší a odvážnejší možno aj hru na golfovej akadémii. Účasť je bezplatná.

Borša_Halloween

V nedeľu 23. októbra je potom na programe Halloweensky fun texas scramble dvojíc. Účastníci by si nemali zabudnúť ani masku, dobrú náladu a najmä odvoz, pretože „drink pre nesmrteľných“ bude všade prítomný.

-jj-, golfborsa.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv