Neprehliadnite

DJ golfistom sezóny aj na US PGA Tour, zvolili ho samotní hráči

 

Mike Weir

Americký golfista Dustin Johnson síce nezvládol závere sezóny v play-offs FedEx Cupe podľa svojich predstáv, no napriek tomu sa stal hráčom roka na US PGA Tour. O triumfe manžela Pauliny Gretzkej sa rozhodlo na základe hlasovania samotných hráčov zo zámorského okruhu. Za uplynulý ročník už DJ získal ocenenie hráč roka podľa PGA.

143rd Open Championship - Round Four

DJ sa síce musel skloniť pre kvalitami Roryho McIlroya, ktorý ukoristil desaťmiliónovú prémiu, ale počas celej sezóny inak žiaril. Zaknihoval si tri veľké víťazstvá vrátane svojho premiérového na majore, keď ovládol US Open. Okrem toho vyhral ešte WGC-Bridgestone Invitational a BMW Championship.

DJ_07

Celkovo si pripísal 15 umiestnení v TOP 10 z celkových 22 štartov. Katom neprešiel len jediný raz. Vďaka tomu zarobil len na turnajových prize money viac než deväť miliónov dolárov. A mohlo byť ešte viac, keby nepokazil finálové kolo na TOUR Championship a v závěrečném play-off netriumfoval spomínaný Severný Ír.

DJ_09

Hráči z US PGA Tour vyberali v anonymnej ankete piatich kandidátov. Okrem DJa súperili o ocenenie Hráč roka US PGA Tour aj McIlroy, Austrálčan Jason Day, Američan Jordan Spieth a Švéd Henrik Stenson. „Za celú US PGA Tour by som chcel zagratulovať Dustinovi Johnsonovi k jeho skvelej hre na veľkých akciách počas sezóny 2015/2016. Jeho tvrdá práce ako na ihrisku, tak v telocvični sa vyplatila,“ poznamenal Tim Finchem, komisár série.

DJ_03

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv