Neprehliadnite

Woodsova exmanželka randí s rockerom a exmanželom Gwen Stefani

 

Zatiaľ, čo Tiger Woods svoj vzťah s hviezdnou lyžiarkou Lindsey Vonnovou nedávno ukončil, jeho bývalá exmanželka Elin Nordegrenová začala randiť s rockerom Gavinom Rossdalom. Informujú o tom zámorské médiá s dodatkom, že spevák skupiny Bush je niekdajším manželom speváčky Gwen Stefani.

Woods_Rossdale

Podľa US Magazine 36-ročná Švédka vyrazila na prvé rande so spevákom kapely Bush, ktorého manželstvo so speváčkou Stefani skončilo kvôli jeho nevere. Rossdale podvádzal speváčku s vychovávateľkou svojich detí. Pár sa rozviedol po tom, čo Stefani objavila niekoľko textových správ medzi ním a vychovávateľkou na iPade.

Woods_ROssdale_2

Nordegrenová a Rossdale k sebe ale nenašli cestu z čista jasna. Už dlhšiu dobu sú priatelia a teraz svoj vzťah chcú posunúť ďalej. Ich prvá schôdzka prebehla v Los Angeles, kam podľa zdrojov už nejaký čas bývalá modelka lieta svojim súkromným lietadlom.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv