Neprehliadnite

Nabitá konkurencia na World Cupe, účasť potvrdila aj svetová jednotka a obhajca trofeje Jason Day

 

Golfoví fanúšikovia a diváci si môžu v tejto sezóne užívať kvalitných športových výkonov do sýtosti. Okrem tradične nabitých kalendárov na profesionálnych túrach a návratu golfu na olympijské hry, je totiž ešte do konca roka na programe prestížny Ryder Cup (27. septembra – 2. októbra) a potom aj World Cup of Golf (24.-27. októbra). Ten sa po troch rokoch uskutoční opäť v austrálskom Melbourne, ale súperiť sa bude len v súťaži dvojčlenných tímov.

WC_00

Na ihrisku Kingston Heath v Melbourne budú rozhodne medzi najväčších favoritov patriť domáci borci Jason Day a Adam Scott. Austrálska dvojica obhajuje titul z roku 2013, pričom líder svetového rebríčka Day vtedy triumfoval aj v súťaži jednotlivcov. Obaja protinožci tak môžu čiastočne odčiniť svoju absenciu na olympijskom turnaji v Riu de Janeiru.

WC_01

Na aktuálnom 58. ročníku Svetového pohára v golfe sa predstaví celkovo 56 hráčov v 28 krajín a chýbať nebude viacero zaujímavých mien. Potom, čo sa Bubba Watson odhlásil z rodinných dôvodov, vytvorili americký pár Rickie Fowler a Jimmy Walker, víťaz tohtoročného US PGA Championship. Obaja už spolu štartovali vo víťaznom Prezidentskom pohári.

WC_03

V silnom zložení sa predstaví aj tím Anglicka, za ktorý nastúpi Danny Willett a Lee Westwood. Za Škótsko potvrdil svoj štart Russell Knox, za Španielsko budú štartovať Rafa Cabrera-Bello a Jon Rahm, za Írsko Shane Lowry a Graeme McDowell, za Nemecko Alex Čejka, za Japonsko Hideki Macujama a za Belgicko dvojica „odpalovačov“ Thomas Pieters a Nicolas Colsaerts.

WC_02

Zloženie tímov na World Cup of Golf 2016
Kingston Heath Golf Club, Melbourne, Victoria (Austrália)
/56 hráčov z 28 krajín/
Anglicko (Danny Willett/Lee Westwood), Austrália (Jason Day/Adam Scott), Belgicko (Thomas Pieters/Nicolas Colsaerts), Čína (Wu Ashun/Haotong Li), Dánsko (Soren Kjeldsen/Thorbjorn Olesen), Fidži (Vijay Singh/Krishna Singh), Filipíny (Miguel Tabuena/ Angelo Que), Francúzsko (Victor Dubuisson/Romain Langasque), Holandsko (Joost Luiten/Darius van Driel), India (SSP Chawrasia/S Chikkarangappa), Írsko (Shane Lowry/Graeme McDowell), Japonsko (Hideki Macujama/Rjo Išikawa), JAR (Jaco Van Zyl/George Coetzee), Kanada (David Hearn/Graham DeLaet), Kórejská republika (Byeong Hun An/K.T. Kim), Nemecko (Alex Čejka/Stephan Jaeger), Nový Zéland
(Danny Lee/Ryan Fox), Portugalsko (Ricardo Gouveia/José-Filipe Lima), Rakúsko (Bernd Wiesberger/Martin Wiegele), Škótsko (Russell Knox/Duncan Stewart), Španielsko (Rafa Cabrera Bello/Jon Rahm), Švédsko (Alex Noren/David Lingmerth), Taiwan (C.T. Pan/Chan Shih-chang), Taliansko (Francesco Molinari/Matteo Manassero),Thajsko (Thongchai Jaidee/Kiradech Aphibranrat), USA (Rickie Fowler/Jimmy Walker), Venezuela (Jhonattan Vegas/Julio Vegas), Wales (Jamie Donaldson/Bradley Dredge)

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv