Neprehliadnite

European Tour: Byeong Hun An na Italian Open? Diskvalifikácia namiesto oslavy narodenín

 

Hun_An_05

Tretiu septembrovú sobotu sa kórejský golfista Byeong Hun An dožil svojich 25. narodenín. Ďalší dôvod na oslavu mal mať v nedeľu, pretože figuroval pred posledným kolom na turnaji Italian Open na popredných priečkach. Lenže záverečné dejstvo nezvládol po športovej stránke a organizátori ho navyše po štyroch kolách diskvalifikovali.

BMW PGA Championship - Day Four

Na poslednom turnaji European Tour sa všetko začalo už nevydareným záverom tretieho kola na ihrisk Golf Clubu Milano neďaleko Monzy. Hun An odštartoval kolo len dve rany za lídrom, ale tri bogey na posledných piatich jamkách ho zrazili po 54 jamkách dosť dozadu.

BMW PGA Championship - Day Four

Lenže to ešte nebolo všetko. Najmladší víťaz v histórii US Amateur Championship a vlaňajší šampión BMW PGA Championship z anglického Wentworthu podpísal po odohratom kole nesprávne vyplnenú kartu a bol diskvalifikovaný.

Hun_An_02

Hun An tak už potom len v úlohe diváka sledoval víťaznú jazdu a neskoršie oslavy domáceho víťaza Francesca Molinariho. Škoda toho, pretože športovú formu v poslednom období mal. Minulý týždeň na KLM Open skončil tretí, predtým na olympijskom turnaji v Riu de Janeiru dohral na 11. mieste a tejto sezóne už má na konte päť umiestnení v top 10 na turnajoch European Tour.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv