Neprehliadnite

DeChambeau a „Beef“ Johnston už majú kartu na US PGA Tour vo vrecku

 

Bryson_03

Na záverečnej sérii Web.com Tour bojujú v týchto týždňoch viacerí golfisti o 25 kariet pre budúcu sezónu na US PGA Tour. Talentovaný Američan Bryson DeChambeu si kartu zaistil hneď na prvom ívente DAP Championship, zatiaľ čo stále populárnejší Angličan Andrew „Beef“ Johnston potreboval na zisk karty dva turnaje.

Bryson_02

Dvadsaťtriročný DeChambeau žiaril v priebehu tejto sezóny na turnajoch US PGA Tour ešte so štatútom amatéra. Teraz však uspel hneď na úvodnom turnaji zo série Web.com Tour. Na zelenom koberci zaznamenal výsledky 64, 70, 68 a 71 a s celkovým skóre 7 rán pod par sa po vyhranom playoff stal víťazom turnaja DAP Championship.

Bryson_01

Dôvod na úsmev má aj 27-ročný golfista Johnston s prezývkou „Hovädzie“, ktorý má imidž moderného hipstera. Svojim priateľským prejavom na turnajoch, ale aj (ne)golfovým životným štýlom, získal v tejto sezóne veľký zástup fanúšikov. Populárny golfista zahral vo finále Web.com Tour Boise Open 68 úderov (-3) , skončil na 4. mieste a v predstihu tak nazbieral čiastku, vďaka ktorej už nemôže chýbať medzi Top 25.

Beef_03

„Som nesmierne rád, že to prišlo. Je to niečo, o čo som sa dosť dlho snažil,” priznal Johnston, ktorý svoj prvý titul získal v apríli na Spanish Open. Z 220. miesta svetového rebríčka sa posunul po treťom septembrovom víkende na 80. priečku. Upozornil na seba hlavne na The Open v Royal Troon, kde skončil na ôsmej pozícii.

Beef_04

Nová sezóna US PGA Tour štartuje 13. októbra turnajom Safeway Open, ktorý by nemal uniknúť ani štrnásťnásobnému major víťazovi Tigerovi Woodsovi, ktorý si práve na tomto turnaji zahrá po viac ako ročnej pauze. “To, že mám kartu na US PGA Tour, neznamená, že už ma neuvidíte v poli European Tour. Pokiaľ to pôjde, budem sa snažiť ukázať na oboch túrach to najlepšie, čo viem,” dodal ‘Beef’ Johnston.

Beef_02

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv