Neprehliadnite

Olympijské striebro? Pre Lydiu Ko najväčší úspech v kariére

 

Rio Olympics Golf Women

Jednotka vo svetovom rebríčku golfistiek Lydia Ko v tom má jasno. Zatiaľ čo takmer 20 elitných golfistov odmietlo z rôznych dôvodov štart na olympijskom turnaji v Riu de Janeiru, hráčka z Nového Zélandu považuje zisk striebornej olympijskej medaily za najväčší športový úspech vo svojej relatívne krátkej, no pozoruhodnej kariére.

Rio_22

Víťazka štrnástich profesionálnych turnajov na LPGA Tour vrátane dvoch majorov zarobila vo svojej kariére už viac ako 7 miliónov dolárov. „Strieborná olympijská medaila je pre mňa to najväčšie ocenenie,“ uviedla 19-ročná golfistka.

RIO_30

„Hoci som už vyhrala dva major turnaje, ktoré sú tiež veľmi dôležité, tak strieborný kov považujem ešte viac za výnimočnejší a cennejší. Tá možnosť byť medzi ostatnými olympionikmi v Riu je neopísateľná. Splnil sa mi sen. Len to, že som mohla byť v Riu a vidieť aj ostatných športovcov, je úžasné.“

RIO_28

Lydia Ko súčasne priznala, že zvyčajne by ju druhé miesto sklamalo, ale na olympiáde striebro považuje za úspech. „Olympiáda vtiahne každého športovca. Všetci sú vlastne víťazi, pretože je tu skvelá atmosféra. Podstatne viac ako o medailách a výsledkoch je to o súťažení a možnosti vôbec byť pri tom“.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv