Neprehliadnite

Európsky rydercupový tím už čaká len na voľné karty, deväť hráčov má istotu

 

RC_Fitzpatrick

Prvých deväť európskych hráčov v rydercupovom rebríčku už má istý štart v prestížnom súboji proti USA, ktorý je na programe 27. septembra – 2. októbra v americkom Hazeltine National Golf Clube. Zatiaľ posledným členom tímu kapitána Darrena Clarka je Angličan Matthew Fitzpatrick, ktorý získal miestenku vďaka piatemu miestu na D+D Real Czech Mastres na Albatrosse.

RC_01

Pred posledným víkendom boli ešte v hre viaceré mená. Tak napríklad štvrtý muž z olympijského turnaja v Riu de Janeiro pri Prahe Thomas Pieters. Belgický borec však musel na Albatrosse zvíťaziť, ale napriek snahe z toho bolo len druhé miesto. Írsky goflista Shane Lowry zasa naháňal šťastenu za oceánom na ívente Wyndham Championship. Musel však nutne skončiť do štvrtého miesta, ale to sa mu nepodarilo.

RC_Cabrera_Bello

Európsky tím tak aktuálne tvorí kvinteto nováčikov – Fitzpatrick, Rafael Cabrera-Bello, Andy Sullivan, Danny Willett a Chris Wood, pričom ďalšími členmi sú Rory McIlroy, Henrik Stenson, Sergio García a Justin Rose. Posledné tri voľné miesta pripadnú hráčom, ktorým Clarke udelí voľné karty, avšak nebude to skôr ako v utorok 30. augusta.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv