Neprehliadnite

US Open – 2. kolo: Po nekompletnom druhom dejstve a 36 jamkách vedie Dustin Johnson

 

DUstin_04

Americký golfista Dustin Johnson je na čele US Open po druhom dni druhého majoru sezóny. Turnaj nabral meškanie už v úvode, keď hráčom robilo problémy počasie. Druhé kolo tak hráči nestihli dokončiť kvôli tme.

OAKMONT, PA - JUNE 17: Dustin Johnson of the United States waves to the gallery on the first green during the continuation of the weather delayed first round of the U.S. Open at Oakmont Country Club on June 17, 2016 in Oakmont, Pennsylvania. (Photo by Andrew Redington/Getty Images)

Johnson, ktorý útočil na titul z US Open už vlani, ale trojpat ho pripravil o nádej, stihol odohrať obe kolá a má na ihrisku v Oakmonte skóre -4. Štyri rany pod par mal rovnako jeho krajan Andrew Landry, ale toho druhá osemnástka ešte len čakala.

Dustin_06

Jeden z hráčov z najdlhšími ranami Johnson mohol mať ešte lepší výsledok, ale nevyužil na skórovanie niekoľko možností. „Bol to dlhý deň, ale mám pocit, že som hral veľmi solídne,“ povedal šiesty hráč sveta Johnson, ktorý v piatok odohral 36 jamiek. „Dobre som drajvoval, zahral veľa vydarených rán železami a mal pocit, že som loptičky dobre hral na grínoch.“

OAKMONT, PA - JUNE 17: Dustin Johnson of the United States looks over a putt on the first green during the continuation of the weather delayed first round of the U.S. Open at Oakmont Country Club on June 17, 2016 in Oakmont, Pennsylvania. (Photo by Andrew Redington/Getty Images)

Medzi golfistami, ktorí dohrali 2. kolo, má náskok dvoch úderov pred krajanom Scottom Piercym a Španielom Sergiom Garcíom. Prvý hráč sveta Austrálčan Jason Day mal za sebou pätnásť jamiek z druhého kola, celkovo mal +5 a bol na delenom 56. mieste.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv