Neprehliadnite

US Open – 1. kolo: Prvý deň na major turnaji narušil dážď, vedie Američan Landry

 

US_Open_01

Nepriaznivé počasie narušilo úvodný deň golfového majoru US Open a väčšina hráčov 1. kolo v Oakmonte nedokončila. V čele je Američan Andrew Landry, ktorý má po sedemnástich jamkách skóre -3.

OAKMONT, PA - JUNE 16: Andrew Landry of the United States waves to the gallery after a birdie on the second hole during the first round of the U.S. Open at Oakmont Country Club on June 16, 2016 in Oakmont, Pennsylvania. (Photo by Sam Greenwood/Getty Images)

Dvadsaťosemročný nováčik na US PGA Tour Landry využil mäkšie a napriek tomu náročnejšie ihrisko, zahral päť birdie a dve bogey. Vedie o ranu pred krajanom Bubbom Watsonom, ktorý má odohraných štrnásť jamiek, a Dannym Leem z Nového Zélandu.

Landry_04

Kvôli búrke bolo úvodné dejstvo po prvý raz prerušené hodinu a pol po začiatku hry. Potom sa golfisti na ihrisko vrátili, ale klaksón zaznel znovu a na tvárach hviezd ako je obhajca titulu Jordan Spieth či Rory McIlroy, bola vidieť frustrácia. Ešte raz sa hráči pustili do boja s jamkami, ale blesky a hromy hrací deň nakoniec ukončili.

US_OPen_02

Američan Spieth má po jedenástich jamkách ranu nad par, McIlroy a tohtoročný víťaz US Masters Danny Willett dokonca zhodne štyri údery nad po dvanástich jamkách. Prvé kolo dokončilo len deväť hráčov a svetová jednotka Jason Day ani nezačala.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv