Neprehliadnite

Organizátori zrušili turnaj Greenbrier Classic pre rozsiahle povodne

 

This Thursday June 23, 2016 image provided by the Greenbrier shows flooding on the 17th green of the Old White Course at the Greenbrier in White Sulphur Springs, W. Va. Severe flooding hit the area that is scheduled to host a PGA tour event in two weeks. (Cam Huffman/The Greenbrier via AP)

Rekordné lejaky, ktoré sa prehnali cez Západnú Virgíniu, spôsobili rozsiahle povodne. Tie zasiahli aj ihrisko TPC Old White, kde sa mal za necelé dva týždne odohrať turnaj Greenbrier Classic. Ívent, ktorý mal zaistiť víťazovi posledné voľné miesto na British Open, je preto zrušený.

povodne_00

Záplavy boli dokonca tak silné, že ľudia bojovali o holý život. Podľa doteraz známych informácií zahynulo v oblasti 25 osôb. Prírodný živel sa dotkol tiež golfového ihriska, ktoré utrpelo rozsiahle škody a je absolútne nespôsobilé pre hru.

povodne_03

Turnaj Greenbrie Classic je zatiaľ len tretím podujatím US PGA Tour, ktorý museli zrušiť kvôli nepriaznivému počasiu za posledných 20 rokov. V roku 2009 bol zrušený Viking Classic a v sezóne 1996 AT&T Pebble Beach National Pro-Am. Niektoré turnaje boli tiež zrušené v roku 2001 kvôli hrozbe teroristického útoku.

povodne_05

Na Greenbrier Classic sa malo hrať ešte aj o poslednú miestenku na British Open. Preto sa vedenie US PGA Tour rozhodlo, že na major turnaji dá príležitosť najlepšiemu hráčovi z podujatia Barracuda Championship, turnaja, ktorý sa hrá tento týždeň.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv