Neprehliadnite

Cink dal prednosť manželke

 

Cink_00

Skúsený golfista Stewart Cink, ktorý sa na poslednú chvíľu odhlásil z nedávneho turnaja Wells Fargo Championship, si vybral pauzu od golfu na určitú dobu. Chce byť blízko svojej manželke, ktorej diagnostikovali rakovinu prsníka.

cink_02

Víťaz šiestich turnajov na US PGA Tour reagoval okamžite na nečakanú a bolestnú správu. Svoje rozhodnutie opustiť na bližšie nešpecifikované obdobie turnaje a súťažný golf potom oznámil v oficiálnom vyhlásení.

cink_01

„Minulý týždeň sme moja žena a já dostali nešťastnú správu. U Lisy bola diagnostikovaná rakovina prsníka. Bolo to bolestné a prekvapujúce oznámenie pre každého v našej rodine. Sme teraz v období, keď len presne zisťujeme, čo sa bude diať, čo nás čaká,“ uviedol Cink.

cink_03

Štyridsaťdvaročný Cink sa zapísal do golfovej histórie svojim víťazstvom na British Open v roku 2009, keď zdolal Toma Watsona. Okrem toho strávil 40 týždňov v prvej desiatke svetového rebríčka v období medzi rokmi 2004 až 2009.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv