Neprehliadnite

Scott odriekol účasť v Riu, na olympijský turnaj nemá čas

 

Adam_03

Austrálsky golfista Adam Scott nebude štartovať na olympijských hrách v Riu de Janeiro. Siedmy hráč svetového rebríčka sa rozhodol turnaj pod piatimi kruhmi, kam sa golf vráti po 112 rokoch, vynechať kvôli nabitému súťažnému aj osobnému programu v lete.

Adam_01
„Už som o tom informoval kapitána austrálskeho tímu (Iana Barkera-Finche) a príslušných funkcionárov a všetci moju situáciu chápu,“ uviedol víťaz US Masters z roku 2013 v oficiálnom vyhlásení.

Rio2016_FINAL


Tridsaťpäťročný rodák z Adelaide mal v Brazílii vytvoriť silný tým s aktuálnu svetovou jednotkou Jasonom Dayom. Ako náhradník by mohol do Ria odcestovať Marc Leishman, ale 34. hráč rebríčka US PGA si vzal čas na rozmyslenie kvôli vírusu Zika.

Adam_04

Obáva sa totiž, že by prípadnou nákazou mohol ohroziť manželku, ktorá má problémy s imunitným systémom. Kvôli hrozbe viru Zika bude pri obnovené premiére golfu na olympijských hrách chýbať napríklad aj Vijay Singh. Trojnásobný víťaz turnajov major z Fidži odriekol štart minulý týždeň.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv