Neprehliadnite

Bohatý svet

 

Hotel Theresa sa hrdí nielen štýlovým interiérom, v ktorom dominujú prírodné materiály, akými je drevo a kameň, ale aj vynikajúcou atmosférou. Sprevádza vás jednak útulnými izbami a jednak spoločnými priestormi.

publication-73

Svoj podiel má na tom aj rafinované osvetlenie, na ktorom si domáca pani dala zvlášť záležať. No nie menšou pýchou hotela je skvelý wellness areál. Na ploche 3 000 m² nájdete krytý bazén s vírivkou, celoročne vyhrievaný vonkajší bazén s protiprúdom a teplotou vody 30°C. Mimochodom – voda v bazéne je obohacovaná kyslíkom. Je tu aj tretí bazénik s vírivkou. Ponúka panoramatický výhľad, ktorý berie dych.Ticho sa vnoríte pod hladinu a pocítite slanosť vody, ktorá má 34°C.

publication-70

A keď sa z krištáľovo čistej vody vynoríte, máte pocit, akoby ste sa kúpali kdesi v Stredozemnom mori. Bohatý je aj tunajší saunový svet, vybrať si môžete medzi alpskou a fínskou saunou, láka laconium, infračervená kabína, ale aj turecké parné kúpele a bylinná jaskyňa. Pre zamilovaných je priam rozprávkou skončiť v kúpeľoch pre dvoch s tajuplným názvom Maharadžabad.

Ponuka bez konca

Hotel Theresa v Tirolských alpách patrí medzi tie, ktoré sa v Rakúsku označujú ako Best Wellness Hotels. A tak je len samozrejmé, že ponúka najrôznejšie aktivity. Ak preferujete pohyb v čistej vysokohorskej takmer nedotknutej prírode, ste na správnom mieste. Ak dávate prednosť rozmaznávaniu v priestoroch hotela, aj na túto alternatívu sú v Therese dokonale pripravení. Majú pre vás pripravené napríklad veľmi rozmanité kozmetické procedúry, vrátane anti-aging programov, masáží, relaxačných zábalov a voňavých kúpeľov.

publication-69

Určite neoľutujete, ak skúsite thalasso kúpeľ, kde vás doslova oblažia prísady z morských rias. V tirolskom kúpeli zasa pocítite silnú vôňu sena z tunajších šťavnatých lúk, prípadne blahodárne účinky liečivého oleja z bridlíc, ktoré sa ťažia v neďalekom údolí Achental. Atraktívny je kúpeľ v syrovátke, stále viac klientov si vychutnáva medové zábaly, reflexné, klasické, ajurvédske, či alpské masáže, pri ktorých sa používa olej zo svišťa horského. Bombou je zvuková masáž s tibetskými misami.

publication-63

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv