Neprehliadnite

Legendárny Norman dostal „padáka“

 

Joe Buck and Greg Norman at the Franklin Templeton Shootout

Ani golfové legendy nemajú na ružiach ustlané. Svoje by o tom vedel povedať aj 60-ročný Greg Norman, ktorý dostal nedávno „padáka“. Víťaz dvoch majorov a dvadsiatich turnajov US PGA Tour, ktorý skončil aj trikrát druhý na US Masters dostal vyhadzov od televíznej stanice Fox Sports.

Greg_01

Norman pracoval ako analytik komentátor v golfovom tímu televízie Fox Sports, ktorá vlani podpísala dvanásťročnú zmluvu s USGA, ktorá zahŕňala prenosy z US Open, ženského US Open a ďalších šampionátov. A tiež z turnaja Franklin Templeton Shootout, ktorého hostiteľom je práve Norman.

Greg_00

Podľa niekoľkých zámorských zdrojov ukončila televízia Fox spoluprácu s Normanom kvôli tomu, že vedenie nebolo spokojné s jeho výkonmi. „Po dôslednom zvážení sme sa rozhodli pristúpiť k zmene vo vysielaní zo šampionátu USGA. Gregovi ďakujeme za jeho vlaňajšie účinkovanie,“ uviedol John Entz, výkonný producent Fox Sports.

Greg_02

Už sa súčasne špekuluje o Normanovom možnom nástupcovi. Mohol by sa nim stať Američan Paul Azinger, ktorý doteraz pracoval v roli golfového analytika pre športového giganta ESPN. „Obetoval som pre moju úlohu skutočne veľa a vlani som si to užil, keď som mohol komentovať US Open. Prajem Foxu vydarené tohtoročné šampionáty,“ reagoval v oficiálnom vyhlásení Norman.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv