Neprehliadnite

Írska pozvánka pre Woodsa od Roryho

 

Presný návrat Tigera Woodsa do turnajového kolotoča je síce stále otázny, ale záujem o jeho osobu stále neutícha. Woods totiž dostal pozvánku na májový ívent Irish Open priamo od hostiteľa turnaja Roryho McIlroya.

AUGUSTA, GA - APRIL 12: Tiger Woods of the United States (L) and Rory McIlroy of Northern Ireland wait on the first tee during the final round of the 2015 Masters Tournament at Augusta National Golf Club on April 12, 2015 in Augusta, Georgia. (Photo by Jamie Squire/Getty Images)

Tohtoročné vydanie Irish Open sa hrá v legendárnom K Clube v Straffane a aj termín 19. až 22. mája by americkému golfistovi mohol vyhovovať. Zapadá totiž presne medzi turnaje The Players a Memorial Tournament na zámorskom okruhu US PGA Tour.

Irish_03

Turnaj bude navyše pripomienkou na Ryder Cup 2006, ktorý sa konal práve v K Clube, pričom medzi pozvanými sú aj obaja vtedajší kapitáni tímov Európy a USA Ian Woosnam a Tom Lehman. Pozvánku dostali tiež stále aktívni členovia vtedajších tímov, napríklad Phil Mickelson, Jim Furyk, Zach Johnson, či Paul Casey.

Irish_06

Woods, ktorý stále rehabilituje po operácii chrbta a pracuje na tom, aby sa opäť vrátil na golfové ihriská s cieľom hrať na aprílovom US Masters, nie je v Írsku žiadnym cudzincom. Priamo v K Clube odohral niekoľko tréningových kôl so svojim priateľom Markom O’Mearom.
Irish_05

Atraktivitu Irish Open zvyšuje nielen výška finančnej dotácie, ktorá je tento rok štyri milióny eur, ale aj fakt, že je to jeden z linksových testov spoločne so Scottish Open pred 145. ročníkom najstaršieho zo štvorice majorov – British Open v Royal Troon.
irish_04

Lákadlom pre hráčov môže vyť aj výnimočná divácka kulisa a atmosféra. V roku 2013 navštívilo Irish Open v Carton House celkovo 84.000 fanúšikov, o rok neskôr si našlo cestu na Fota Island už 97.000 divákov a vlani v Royal County Down už počet návštevníkov presiahol hranicu 100.000.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv