Neprehliadnite

Hrozba trestov pomohla

 

Predstavitelia European Tour si pochvaľujú, že pod hrozbou pokút a sankcií sa zrýchlila hra na turnajoch. Pred sériou turnajov na Strednom východe, vyhlásilo vedení európskej série prísnejšie posudzovanie pomalej hry aj nový spôsob penalizácie. Od turnaja v Abú Zabí bol zavedený tzv. monitorovací trest, pokiaľ hráč potreboval na svoju ranu viac ako povolených 40 sekúnd.

european
A výsledok sa skutočne dostavil. V priemere sa kolo dohrávalo o desať minút rýchlejšie než v predchádzajúcom roku. Vedenie tour prezradilo, že celkovo 95 flajtov bolo pod časovým dohľadom počas íventov v Abú Zabí, Katare a naposledy v Dubaji.

JOrdan

Mimochodom, päť hráčov dostalo tzv. monitorovací trest vrátane najviac publikovaného napomenutí pre svetovú jednotku Jordan Spietha, ktorému trvala príliš dlho príprava na jeden z patov v úvodnom kole. Ďalšími hriešnikmi boli Daniel Brooks, Benjamin Hebert, Eddie Pepperell a Gavin Green. Tí všetci budú potrestaní pokutou 2600 euro, pokiaľ v priebehu sezóny budú po druhý raz napomenutí monitorovacím trestom.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv