Neprehliadnite

Fowlerove eso za milión dolárov

 

Rickie_03

Americký golfista Rickie Fowler sa blysol pozoruhodným úderom, vďaka ktorému získal milión amerických dolárov pre Nadáciu Ernieho Elsa na liečbu autizmu. V rámci turnaja Pro-Am na podujatí Ernieho Elsa v Old Palm Golf Clube na južnej Floride, totiž zahral eso na vyhlásenej jamke.

rickie_01
Na podujatí, na ktorom štartovalo viacero golfových profesionálov a celebrít, sa konala aj súťaž na trojparovej jamke dlhej 102 metrov, pričom v banku bol rovný milión dolárov na podporu vzdelávacích a výskuných programov nadácie Ernie Els for Autism.

DORAL, FL - MARCH 06: Rickie Fowler of the United States is embraced by Ernie Els after he had just holed in one in the $1 million Hole-In-One Challenge sponsored by SAP and Ketel One Vodka for the Els for Autism Foundation's Center of Excellence in Jupiter, Florida during the Els for Autism Pro-am at the Old Palm Golf Club on March 7, 2016 in Palm Beach Gardens, Florida. (Photo by David Cannon/Getty Images)

Postupne sa na odpalisku vystriedala séria profesionálov vrátane Roryho McIlroya, než prišla rada na Fowlera. A ten nezaváhal a trafil sa presne. Paradoxne, hole-in-one zahral pitching wedžkou, ktorú si požičal od Luka Donalda.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv