Neprehliadnite

Day už má doma svoju ulicu

 

Day_02
Meno Jasona Daya je na golfovej svetovej scéne pojmom. Dvadsaťosemročný Austrálčan je svetovou trojkou a radí sa do Veľkej štvorky s Jordanom Spiethom, Rorym McIlroyom a Rickiem Fowlerom. A teraz už má aj svoju ulicu, presnejšie ulicu, ktorá nesie jeho meno.

Day_01

Vidiecke mestečko Beaudesert v austrálskom štáte Queensland, zhruba hodinu južně od Brisbane, kde Day vyrastal, vzdalo elitnému golfistovi poctu tým, že po ňom pomenovalo jednu z ulíc. Dosť príznačne a nanajvýš vhodne: Jason Day Drive.
Day_04

„Veľká časť miestnych obyvateľov, a je jedno či to sú golfoví nadšenci, alebo ľudia, ktorým golf nič nehovorí, sleduje jeho kariéru už mnoho rokov. Vlastne od jeho šiestich rokov, keď ako chlapec prišiel do miestneho Beaudesert Golf Clubu,“ uviedol starosta. mestečka John Brent.

Day_03
Vlani v auguste vyhral Day ako piaty Austrálčan v histórii US PGA Championship a ako prvý golfista dokázal stlačiť víťazné skóre na major turnaji na dvadsať úderov pod par.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv