Neprehliadnite

Tiger na februárovom turnaji Honda Classic štartovať nebude

 

Tiger_02

Návrat Tigera Woodsa na súťažné gríny sa opäť odkladá na neurčito. Pôvodne prejavil záujem štartovať na februárovom ívente Honda Classic koncom mesiaca, ale táto alternatíva definitívne padla. Prezradil to výkonný riaditeľ turnaja Ken Kennedy, ktorý súčasne potvrdil účasť Phila Mickelsona, Sergia Garcíu a Adama Scotta.

GREENSBORO, NC - AUGUST 23: Tiger Woods tees off on the second hole during the final round of the Wyndham Championship at Sedgefield Country Club on August 23, 2015 in Greensboro, North Carolina. (Photo by Jared C. Tilton/Getty Images)
Woods nehral na Honda Classic kvôli zraneniu ani vlani a pre 40-ročného víťaza štrnástich majorov tak turnaj na ihrisku PGA National zostáva jedným z tých, na ktorom nikdy nevyhral. Najbližšie mal k tomu pred štyrmi rokmi, keď tam skončil druhý za víťazným Rorym McIlroyom. Bývalý prvý hráč sveta nehral žiadny profesionálny turnaj od augusta minulého roka.

Tiger_03

Počas vynútenej absencie absolvoval dve operácie chrbta a podľa posledných správ sa snaží rehabilitovať. A jeho najbližším cieľom je údajne štart na aprílovom US Masters. Woods sa podrobil spomínanému chirurgickému zákroku v polovici septembra a následne na konci októbra ďalšiemu. Počas osemnástich mesiacov to bol už tretí operační zákrok, ktorému sa podrobil.

Tiger_04

Ako dlho ale ešte bude bez golfu, na to nepozná odpoveď ani samotný hráč. „Stále verím, že sa v roku 2016 vrátim. Ale chcem hrať bez bolesti, zostať zdravý, pretože tých problémov v posledných rokoch bolo príliš,“ priznal Woods.

Tiger_06

Zatiaľ čo Woods na Honda Classic v Palm Beach Gardens bude chýbať, medzi najväčšie ťaháky v tradične silne obsadenom turnaji sa vedľa už spomínanej trojice predstaví aj svetová dvojka Rory McIlroy, Patrick Reed, Branden Grace, Brooks Koepka a víťaz Phoenix Open Hideki Macujama.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv