Neprehliadnite

Jason Day bude mať svoju ulicu

 

Na Slovensku je zvykom dávať uliciam názvy po známych osobnostiach, ktorí už nie sú medzi nami, ale iný kraj iný mrav. Kompetentní v austrálskom meste Beaudesert chcú totiž pomenovať jednu z miestnych ulíc po svojom rodákovi, golfistovi Jasonovi Dayovi. Ulica ponesie názov – „Jason Day Drive“.

Jason_01

Aktuálne druhý hráč sveta v tomto šesťtisícovom mestečku vyrastal a s golfom sa zoznamoval v miestnom klube. Mesto sa k tomuto kroku rozhodlo potom, čo Day v roku 2015 vyhral US PGA Championship, čím prilákal pozornosť ak ku svojmu rodnému domovu.

Jason_02

Dvadsaťosemročný golfista prestúpil k profesionálom v roku 2006, pričom doteraz má na konte dvanásť víťazných turnajov. „Všetci obyvatelia Beaudesertu sú patrične hrdí na úspechy Jasona Daya na svetových golfových ihriskách a týmto by sme mu radi vzdali hold,“ dodal starosta mesta John Brent.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv