Neprehliadnite

Furyk na štvrť roka mimo hry

 

Celých 20 rokov sa Jim Furyk zúčastňoval na prestížnom major turnaji US Masters, pričom len dvakrát medzi najlepšími hráčmi chýbal. Teraz to vyzerá, že z toho bude hetrik absencií. Furyk sa totiž momentálne zotavuje z operácii ľavého zápästia a na golfovú palicu nesiahne minimálne následujúce tri mesiace.

Jim_01

Štyridsaťpäťročný hráč vydal v pondelok vyhlásenie, v ktorom nad týmto faktom vyjadruje rozčarovanie. Na druhej strane ale uznáva, že chirurgický zákrok bol v danej chvíli tou najlepšou cestou, ako byť zase čo najskôr späť vo forme.

Jim_02

Problémy so zápästím ho sužovali už dlhšiu dobu. Posledný turnaj odohral tento deviaty hráč svetového rebríčka v septembri minulého roku na BMW Championship, z ktorého nakoniec musel kvôli bolestivému zápästiu odstúpiť. Furyk kvôli zdravotným problémom neštartoval ani na Prezidentskom pohári, kde sa napokon ujal funkcie asistenta kapitána.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv