Neprehliadnite

V Abú Zabí aj kvarteto zo svetovej desiatky

 

Abu_Zabí

Januárový turnaja European Tour v Abú Zabí sľubuje skutočne atraktívne štartovné pole. Na podujatie, ktorým odštartuje séria troch akcií európskeho okruhu na Blízkom východe, údajne dorazia tiež Jordan Spieth a Rickie Fowler.

Jordan Spieth, left, Rickie Fowler, center and Jason Day of Australia, walk to mark their balls on the ninth fairway after play was suspended for severe weather during the first round of the BMW Championship golf tournament at Conway Farms Golf Club, Thursday, Sept. 17, 2015, in Lake Forest, Ill. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)

Dvaja mladí, populárni a úspešní Američania doplnia už tak veľmi očakávané štartovné pole, v ktorom nebudú chýbať ani Rory McIlroy alebo Henrik Stenson. To znamená, že od 21. do 24. januára sa v Spojených arabských emirátoch predstavia štyri hráči z aktuálnej svetovej desiatky.

Abu_zabí_02

Spieth je momentálne číslo jedna, McIlroy trojka, Fowler päťka a Stenson sedmička. Pre Fowlera to bude už o druhá účasť na akcii, ktorá v budúcom roku ponesie názov Abu Dhabi HSBC Golf Championship. Spieth sa v Abú Zabí predstaví po prvý raz.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv