Neprehliadnite

Golfová elita na Bahamách

 

Tomu sa povie golfová elita. Tiger Woods ako hostiteľ síce na turnaji Hero World Challenge štartovať nebude, no to nebráni, aby sa na Bahamských ostrovoch predstavilo skvostné 18-členné štartové pole. Chýbať nebude ani svetová jednotka Jason Day, čo obhájca trofeje Jordan Spieth.

Tiger

Woods po prvý raz v 16-ročnej histórii presunul ívent pre pozvaných hráčov na Bahamy a podarilo sa mu dať dohromady špičkovú „partičku“. Spoločne s Dayom a Spiethom bude hrať aj Zach Johnson, takže v Albany sa predstavia víťazi všetkých štyroch tohtoročných majorov. Pred rokom na Floride vo Windermere triumfoval suverénnym spôsobom Spieth, ktorý vyhral o priepastných desať rán. Pre Daya to bude na Bahamách prvý štart od Prezidentského pohára.

Hero_World_Challnege

V štartovom poli sú aj ďalší účastníci tohtoročného Presidents Cupu – z víťazného amerického tímu to sú Rickie Fowler, Dustin Johnson, Matt Kuchar, J. B. Holmes, Chris Kirk, Patrick Reed a Bill Haas. Z toho medzinárodného dorazia Adam Scott, Hideki Macujama a Anirban Lahiri. „Štartovku“ potom ešte doplňujú Justin Rose, ktorý na Bahamách žije, ďalší Angličan Paul Casey a Američania Brooks Koepka a Billy Horschel.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv