Neprehliadnite

Zmeny na Prezidentskom pohári

 

Prestížna súťaž golfových tímov s názvom Prezidentský pohár mení svoj formát. V porovnaní s predchádzajúcim ročníkom už tento rok v Kórejskej republike (8.-11. októbra 2015) sa v súboji medzi tímami USA a medzinárodným výberom bez Európanov zníži celkový počet duelov z 34 na tridsať.

PC_02

Presidents Cup sa tak priblíži počtom zápasov k Ryder Cupu, na ktorom ich je 28. Duel medzi USA a medzinárodným tímom sa hráva od roku 1994 na 32 zápasov, od roku 2003 potom na 34 zápasov. Na rozdiel od Ryder Cupu je duel medzi USA a medzinárodným tímom štvordenný. Po novom sa vo štvrtok a v piatok bude hrať iba po piatich fourballoch či foursomoch, zatiaľ čo v minulosti to bolo šesť duelov.

MELBOURNE, VICTORIA - NOVEMBER 19: The Presidents Cup  trophy is displayed on the first hole during the Day Four Singles Matches of the 2011 Presidents Cup at Royal Melbourne Golf Course on November 20, 2011 in Melbourne, Australia.(Photo by Stan Badz/PGA TOUR)

V sobotu sa zníži počet na štyri fourbally a foursomy proti predchádzajúcim piatim. Dvanásť nedeľňajších singlov zostáva bez zmeny. Novinka umožní aj taktizovanie kapitánov a nasadzovanie vybraných hráčov. Keď sa hralo šesť zápasov vo štvrtok a v piatok, museli byť nasadení všetci hráči. Po novom bude platiť tiež to, že súboje, ktoré sa dohrajú po osemnástich jamkách nerozhodne, skončia remízou a ziskom pol bodu pre oboch hráčov. V predchádzajúcich rokoch sa single hrali až do rozhodnutia o víťazovi.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv