Neprehliadnite

US PGA Championship: Po 3. kole druhý Spieth prenasleduje lídra Daya

 

Jason_02

Austrálsky golfista Jason Day útočí na svoj prvý titul z kategórie major a po 3. kole vedie na US PGA Championship. V ceste mu však stojí v prvom rade Američan Jordan Spieth, ktorý z druhého miesta stráca na lídra už len dva údery. Aktuálne druhý hráč svetového renkingu tak bude v nedeľu bojovať o tretiu major trofej v tejto sezóne.

Jason_01

Day v sobotu najskôr dohral druhé kolo a potom odohral aj tretie, na ktoré potreboval 66 rán. Trafil v ňom ígl, ale dal aj double bogey. „Bol to vydarený deň, sem tam sa síce vyskytla nejaká chybička, ale so železami som hral výborne,“ pochvaľoval si Day, víťaz štyroch turnajov ma okruhu US PGA, ktorý bol na majoroch najlepšie trikrát druhý. „Musím do toho ísť a vydržať ešte jeden deň, usmievať sa, hrať najlepšie ako to pôjde, a uvidíme,“ dodal.

Jordan_01

O tretí titul z majoru v sezóne bude po triumfoch na US Masters a US Open bojovať Spieth. V modernej ére golfu sa to podarilo len Američanom Benovi Hoganovi a Tigerovi Woodsovi. „Chcem zapísať svoje meno do histórie golfu a s tým do finále pôjdem. Raz chcem mať titul z každého majoru a teraz mám šanci pridať tretí,“ skonštatoval Spieth.

Jrdan-02

Na treťom mieste sú Angličan Justin Rose a Juhoafričan Branden Grace, ktorý s výsledkom 64 rán zahral najlepšie tretie kolo turnaja. Šancu rovnako ako pred piatimi rokmi vo Whistling Straits má Nemec Martin Kaymer, ktorý je piaty s odstupom štyroch rán za Dayom. Prvý hráč sveta Rory McIlroy zo Severného Írska stráca na čelo poradia deväť úderov.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv