Neprehliadnite

Woodsove najlepšie kolo za posledných 16 mesiacov, nedeľa bez bogey po prvý raz od roku 2013

 

Woods_03

Tiger Woods to myslí s návratom medzi elitu vážne. Dva týždne pred štartom major turnaja British Open naznačil svoje možnosti na podujatí Greenbrier Classic z kalendára US PGA Tour. Po viacerých tragických výkonoch sa dočkal najlepšieho kola za posledných 16 mesiacov, len štvrtýkrát v tejto sezóne absolvoval všetkých 72 jamiek, pričom v nedeľu obišiel ihrisko po prvý raz bez jediného bogey od roku 2013.

Woods_02

Bývalý dlhoročný líder golfového rebríčka si vo štvrtok vo White Sulphur Springs zapísal skóre -4 a sebavedomie si zdvihol tromi berdíkmi na posledných troch jamkách. Tridsaťdeväťročný Woods, ktorého pokles formy zavinili aj chronické problémy s chrbtom, neprešiel naposledy na US Open katom. Teraz na Greenbrier Classic strácal po prvom súťažnom dní na vedúceho krajana Scotta Langleyho z USA len štyri údery.

Woods_04

„Ľudia si myslia, že som blázon, keď tvrdím, že som veľmi blízko k návratu do špičkovej formy. Ale ja to tak cítim. A viem, že som ešte nepremenil ďalšie šance, proste som zo svojej hry nevyťažil toľko, čo som mohol,“ uviedol víťaz 14 majorov ktorý nebude v škótskom St. Andrews chýbať. Nakoniec z toho bolo celkové skóre 273/-7, čo Woodsovi stačilo na delené 32. miesto. Napriek tomu mal v klubovni viacero dôvodov na úsmev.

Woods_05

„Predviedol som niekoľko najlepších úderov za veľmi dlhý čas. Mal som absolútnu kontrolu nad svojimi palicami. Skvele som triafal loptičky smerujúce doľava aj doprava,“ dodal Woods, ktorý mal v nedeľu 67 úderov. Naposledy zahral bez jediného bogey kolo na turnaji Barclays pred necelými dvomi rokmi. Celkové skóre 273 úderov je najnižšie pre Woodsa od výkonu 265 rán na World Golf Championships-Bridgestone Invitational 2013.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv