Neprehliadnite

Woods tieňom bývalej golfovej šelmy, neter Cheyenne mu stále verí

 

Aktívna golfová legenda Tiger Woods sa trápi. Americký hráč v podstate pokračuje v hernej kríze, ktorá sa skôr prehlbuje. Niekdajší dlhoročný líder svetového rebríčka figuroval ešte na konci minulého kalendárneho roka na 32. mieste, ale v súčasnosti sa už prepadol do druhej stovky.

Tiger_01

Woods avizoval „comeback“ s novým švihom a navráteným zdravím, ale realita je celkom iná. Majiteľ štrnástich majorov a golfista, ktorý sa stal jedenásťkrát v kariére najlepším hráčom US PGA Tour má na konte viac negatívnych čísiel, ako tých ohromujúcich. Trikrát v tejto sezóne už zahral kolo nad 80 úderov a prepadol sa až na 220. miesto svetového rebríčka.

The Masters - Final Round

To je pre Woodsa najhoršie umiestnenie od 21. apríla 1996, týždeň pred jeho premiérovým víťazstvom na US PGA Tour, keď figuroval na 221. pozícii. Momentálne sa Woods krčí medzi Japoncom Kazuhirou Jamašitom a Thajčanom Thawornom Wiratchantom.

Cheyenne

Zatiaľ, čo Tiger stráca mnohých svojich fanúšikov, jeho neter a profesionálna golfistka Cheyenne Woodsová verí v jeho športový návrat. „Je ťažké sa pozerať na to, ako sa trápi. Já si ale myslím, že je bez debaty, že se vráti a bude znovu hrať skvelý golf a vyhrávať turnaje,“ povedala Cheyenne Woodsová, ktorá pred tromi rokmi štartoval aj na turnaji LET na Táľoch. „Golf som začala hrať kvôli Tigerovi. Poznala som už veľa dievčat v mojom veku a pamätáme si, ako dominoval.“

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv