Neprehliadnite

Muž z Floridy hrá golf každý deň

 

Existuje niekoľko rekordov v športe, ktoré sú často označované ako neprekonateľné. Patrí sem napríklad séria bejzbalistu Cala Ripkena, ktorý odohral nepretržite 2632 zápasov. Alebo legendárny golfista Byron Neson, ktorý zaznamenal 11 turnajových titulov na US PGA Tour v rade za geilichsebou. Do tejto elitnej spoločnosti však možno pokojne zaradiť aj Peta Geilicha, pretože hráva golf 365 dní v roku.

Podľa informácii webového portálu Orlando Sentinel Geilich v priebehu roka strieda tri ihriská v okolí Orlanda – Stoneybrook East, North Shore a Eastwood. Geilich zaplatil na fíčkach za celý rok na spomínaných ihriskách celkovú čiastku 3165 USD. „Mám vysoký hendikep. Ale my, golfisti s vyšším hendikepom máme z toho viac zábavy, pretože hráči s nízkym hendikepom sú pod väčším tlakom a v napätí. Ja si golf skrátka užívam,“ uviedol Geilich.

Geilich je bývalý nemocničný správca, pričom ako rozvedený sa pred tromi rokmi presťahoval do Orlanda. Golfový nadšenec, ktorý pred týždňom oslávil svoje 80. narodeniny, si nevie vynachváliť počasie na Floride. Dokonca aj v dňoch s najhorším počasím je schopný odohrať aspoň sedem jamiek.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv