Neprehliadnite

McIlroy na titulke kultovej videohry

 

roryRory McIlroy vystriedal Tigera Woodsa na poste svetovej jednotky už dávnejšie, ale teraz ho definitívne vymenil aj ako vzor pre mladú generáciu. Stal sa totiž tvárou obľúbenej videohry od spoločnosti EA Sports, ktorá sa dlhé roky na tomto poste spoliehala práve na Woodsa.

Americký golfista bol na titulke obalu od roku 1998 až do roku 2013, ale ich vzájomná spolupráca skončila pred dvomi rokmi. Dôvody netreba dlho hľadať. Pokles formy a zdravotné problémy spojené s rodinnými komplikáciami to všetko pripravilo Woodsa o post na obálke.

Severný Ír bol jednou z hráčskych alternatív už v posledných dvoch ročníkoch spomínanej hry a v tom poslednom „Tiger Woods PGA Tour 2014“ už bol na obálke spoločne s Woodsom a Seve Ballesterosom. Najnovšie vydanie hry prešlo aj na novú generáciu konzol, ktorými sú XBox ONE a Playstation 4.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv