Neprehliadnite

European Tour – Madeira Islands Open: Zaplavený turnaj zrušili, hráči nedohrali ani 36 jamiek

 

Turnaj Madeira Islands Open v Portugalsku zrušili organizátori po štyroch dňoch silného vetra, ťažkých lejakov a hmle. Na podujatí z kalendára European Tour aj Challenge Tour nestihli hráči skompletizovať ani 36 jamiek.

d

Situácia sa tak po roku opakovala, na ihrisku Golfového klubu Santo da Serra sa totiž aj vlani odohrali len dve kolá. Vedenie európskej túry preto už začalo so sponzormi rokovať o zmene termínu v súťažnom kalendári.

d
Program úvodného kola odfúkol víchor, ktorý miestami dosiahol rýchlosť až 80 km/h, takže dokázal aj odfúknuť loptičky z grínov. Preto siahli organizátori turnaja najskôr  ku skráteniu na 54 jamiek.

d
V piatok sa ale k prudkému vetru pridal dážď, a úvodné dejstvo sa nestihlo dohrať. V sobotu ale dážď ešte zosilnel, a napriek tomu, že sa prvé kolo stihlo dohrať, škrtalo sa opäť – už na 36 jamiek.

d
Nedeľňajší program opäť nezačal podľa plánu. Do hry vstúpil znovu prudký lejak, ktorý zaplavil ihrisko, a pridala sa aj hmla. Začiatok kola, do ktorého postúpilo 82 hráčov, bol najskôr posunutý na 13.00 hod., ale neskôr už bolo jasné – turnaj musel byť úplne zrušený.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv