Neprehliadnite

Rodinná záležitosť

 

Mangusta 105 patrí medzi najelegantnejšie motorové jachty vo svojej triede s dôrazom na rodinnú posádku. Ponúka výnimočné a pohodlné ubytovanie s prídavným medzipodlažím a obrovským obývacím priestorom.

M105_001M105_01

 

 

 

 

 

Mangusta 105 je svojou veľkosťou priam ideálna 31 metrov dlhá a 6,9 metra široká luxusná jachta, ktorú v roku 2008 vyrobila firma Overmarine (Rodriguez Group). Možno ju charakterizovať ako jachtu so športovým štýlom. Jej trup je vyrobený z kompozitných materiálov (napr. sklený laminát, kompozit zo sklených vlákien a živice). Táto superjachta je vhodná pre sedem pasažierov na palube a štvorčlennú posádku. Elegantné plavidlo dizajnovali námorní architekti z Overmarine & Studia Bacigalupo, pričom Stefano Righini mal na starosti interiér.

Motor z Talianska

Jachta Mangusta 105 je priestranná, nádherná, zaujímavo dizajnovaná loď s peknými tvarmi a spomínaným športovým „imidžom“. Štedrý priestor umožňuje realizovať rôzne spoločenské aktivity a jachta je plne vybavená na dlhý výlet práve tak, ako na dovolenkovú plavbu v zátoke. Hlavné motory, ktoré poháňajú túto loď, sú vyrobené v talianskom Viareggiu. Nesú názov MTU 12V 396TE94 a ich maximálna sila je 2 x 2285 konských síl. Je to celkom slušne silný motor, ktorý je veľmi rýchly a vysoko spoľahlivý. To predurčuje Mangustu 105 k najvyšším rýchlostiam vo svojej triede, pretože dosahuje maximálnu rýchlosť 35 námorných uzlov. Prívlastok spoľahlivá sa odráža v maximálne možnej dĺžke plavby a dojazde hlavného motora, ktorý predstavuje 400 hodín. Plná kapacita jachty predstavuje 12 ton, vodná kapacita sa pohybuje okolo 1,8 tony.

Ako doma

Rozmerné a štýlové okná s oblými tvarmi dodávajú jachte dokonalý a dynamický profil. Nezávislosť jachty na morskej hladine zabezpečuje množstvo pitnej vody, ktoré pre desať ľudí za štandardných podmienok vydrží na 3 dni. Hostia si môžu vybrať ubytovanie v štyroch izbách alebo v majiteľov izbe, či VIP izbe. Na palube lode je aj väčšia obývacia izba a jedna konferenčná miestnosť menších rozmerov. Obývacia miestnosť je vybavená kuchyňou, miestom pre sledovanie TV alebo domáceho kina a miestom na spoločné stravovanie. Na Manguste 105 nájdete ešte mnoho ďalších možností na zábavu, ktoré nie sú dostupné na každej jachte. Táto motorová jachta, ktorú je možno si prenajať za 50.000 eur na týždeň, je vhodná na nezabudnuteľné stretnutia s priateľmi, rodinou alebo kolegami.
M105_02

 

 

M105_03M105_04M105_05M105_06M105_07

XXX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv