Neprehliadnite

Pretrepať, nemiešať

 

„Pretrepať, nemiešať.“ Známy filmový výrok, ktorým si distingvovaný elegán objednáva svoj obľúbený drink, zložený z Martini, vodky a ďalších čiastkových prísad, sa v modernej pop-kultúre stal akýmsi akronymom pre vycibrený labužnícky vkus na alkoholické drinky.

Jeho autorom nie je nikto iný, ako najznámejší agent filmovej i literárnej histórie: James Bond. Už od uvedenia prvého filmu v roku 1962 predstavuje agent 007 prototyp muža-džentlmena, ktorý holduje zásadne veciam označeným superlatívmi. A najnovší prírastok do rodiny „Bond“ produktov to len potvrdzuje.

Pri príležitosti uvedenia najnovšieho prírastku do filmovej série so slávnym agentom, ktoré sa odohrá v novembri tohto roka, sa dostane na trh veľmi limitovaná edícia fliaš vodky Belvedere. Tá je v snobskejších kruhoch pomerne známym artiklom a v rámci kategórie tohto alkoholu patrí Belvedere medzi skutočnú špičku, a to ako kvalitatívnu, tak aj imidžovú. Bolo teda logické, že tvorcovia filmu sa rozhodnú spojiť značku James Bond s niektorým z popredných výrobcov luxusného „tvrdého“.

Spolupráca dostala podobu dvoch exkluzívnych dizajnov fliaš. Prvý, ktorý dostal názov MI6 collector´s edition, je poctou dlhoročnému „zamestnávateľovi“ britského agenta, teda tajnej službe MI6. Namiesto známeho zámku Belvedere sa tak na etikete bielej fľaše nachádza grafická podoba londýnskej MI6 Building. Tradičný modrý font je nahradený zeleným dizajnom písma a samozrejme, nesmie chýbať známe „pištoľnícke“ logo 007. Pôjde o vyložene zberateľskú záležitosť – do predaja sa dostane iba 100 výnimočných kusov.

Druhou dizajnovou vychytávkou je tzv. Silver Saber Bottle. Výrobca hrdo propaguje laserovo-metalický povrch fľaše, o ktorom prehlasuje, že je prvý svojho druhu na svete. Jeho súčasťou je vo fľaši vstavaná technológia, obsahujúca vstavaný systém LED svetiel, ktoré zvnútra osvetľujú fľašu a lámu svetlo podľa efektne zakrivených leptov. Táto exkluzivita bude dostupná budúci rok u vybraných predajcov.

A aby sme nezabudli: najnovší film s Bondom sa bude volať Spectre, hlavného hrdinu opäť stvárni Daniel Craig a na fanúšikov čakajú hneď dve „Bond girls“: francúzska herečka Léa Seydoux a talianska ikona Monica Bellucci. Návštevnosť kín pretrepe (nie premieša) už o necelých 10 mesiacov.

 

Foto: Belvedere, fortune

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv