Neprehliadnite

European Challenge Tour – D+D REAL Czech Masters: Predaných už viac ako tisíc vstupeniek

 

O ďalší ročník D+D REAL Czech Masters je v predpredaji väčší záujem než vlani. Lístky si kúpilo už viac ako tisíc záujemcov. „Predaj sme spustili 4. decembra prostredníctvom TICKETPRO. Oproti vlaňajšiemu predpredaju je za european-challenge-tourrovnaké obdobie nárast 28%. Diváci tak veľmi pozitívne reagujú na úspešný prvý rok a zároveň využívajú najnižších cien vstupeniek. Najväčší záujem je o permanentky. Ich predaj tvorí 69% z celkového množstva,“ uviedol Pavel Poulíček, marketingový riaditeľ promotérskej spoločnosti RELMOST.

Predaj vstupeniek je rozložený do troch pásiem. Najlacnejšia fáza predpredaja pobeží do konce januára. S blížiacim sa turnajom sa vstupné zvýši. Aktuálne stoja vstupenky na štvrtok alebo piatok po 100 Kč, na víkendové dni po 200 Kč, permanentka na celý turnaj vyjde na 400 Kč. Od 1. februára do 30. apríla zdražia vstupenky vo štvrtok alebo piatok na 150 Kč, sobota alebo nedeľa za 300 Kč, permanentka bude stáť 600 Kč, v záverečné fáze od 1. mája bude vstupné na prvé dve kola po 200 Kč, o víkendu po 400 Kč, na celý turnaj 800 Kč. Vstup do 15 rokov je zdarma.

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv