Neprehliadnite

Boston by rád uvítal olympijský golf v roku 2024

 

V prípade, že dejiskom olympijského golfového turnaja v roku 2024 bude americký Boston, stane sa tak na ihrisku The Country Club. Jeho výhodou v kandidatúre je samotná poloha, pretože „golfový stánok“ sa nachádza v tesnej blízkosti Boston-Golf-Club-15th-rearďalších atrakcií vrátane Arnoldovho arboreta, Franklin Park Zoo, či kampusu Boston College.

The Country Club bol v minulosti trikrát dejiskom US Open, naposledy ale v roku 1988. Okrem toho sa tam hral Ryder Cup v roku 1999 a poslednou významnou akciou bol v roku 2013 US Amateur Championship, ktorý vyhral Angličan Matthew Fitzpatrick.

Boston triumfoval v americkej olympijskej kandidatúre pred Los Angeles, San Franciscom a Washingtonom DC. Okrem Bostonu má záujem o olympijský turnaj o deväť rokov aj Rím, Dauhá, Brisbane a Berlín. Dejisko a organizátor OH 2024 budú vybraná až v roku 2017.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv