Neprehliadnite

„Waleská dračica“ Bouldenová novickou roka na LET

 

amyAmy Bouldenová pútala v uplynulej sezóne na zelených kobercoch pozornosť médií aj divákov nielen vďaka svojej fyzickej príťažlivosti, ale aj športovým výsledkom. Preto ani príliš neprekvapuje, že 21-ročná waleská golfistka získala štatút novicka roka 2014 na Ladies European Tour (LET).

Bouldenová vo svojej premiérovej profesionálnej sezóne skončila štyrikrát na LET v TOP 10 a jej najlepším výsledkom bolo druhé miesto na francúzskom Lacoste Ladies Open. U našich západných susedov na Dýšině obsadila tretiu priečku, štvrtú pozíciu vybojovala na Ladies German Open a desiata bola na Tenerife Open de España Femenino. V rebríčku Order of Merit skončila osemnásta s celkovým zárobkom 83.982 eur.

„Bola to skutočne skvelá prvá sezóna na Ladies European Tour,“ priznala Bouldenová, ktorá triumfovala v máji na Association Suisse de Golf Ladies Open z nižšej série LET Access. So sezónou sa rozlúčila deleným 24. miestom na turnaji v Dubaji.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv